Lluitem per a la igualtat

Referents

Emma Watson:

L’actiu Emma Watson s’ha convertit en un referent feminista. és actualment l’ambaixadora de la Bona Voluntat de la ONU Dones. A través dels seus discursos ha mostrat als seus seguidors un feminisme clar i radical en el que tracta el feminisme com un moviment d’igualtat entre homes i dones i no exclou els homes d’aquesta lluita. En el seu discurs més conegut “HeforShe” al 2014 exposava que només participen un petit nombre d’homes en aquest moviment i que tots som part del problema del masclisme en totes les seves formes; per tant, tots hem de formar part de la solució. D’aquesta manera Emma Watson es va donar a conèixer com a filàntropa. 

Emma Watson

Bebi Fernández

Bebi Fernández és una influencer feminista, criminòloga i escriptora. La seva verdadera identitat és un secret i fa servir les seves reds socials i llibres per reivindicar la lluita de gènere que entre tots hem de lluitar. Bebi escriu d’una manera molt més directe i radical en les seves xarxes socials, per poder així crear més polèmica. Però en els seus llibres en trobem a una Bebi seria i professional. En els seus dos llibres de prosa poètica Bebi expressa el seu creixement com a dona i la seva formació com a feminista, a més d’expressar els sentiments que va sofrir durant un episodi de la seva vida on va ser víctima del maltracte de gènere. En el seu tercer llibre es decideix per una novel·la amb un intens estudi d’un dels focus més polèmics del feminisme: la prostitució. Explica la vida d’una al·lota que per diverses circumstàncies de la seva vida es veu envolta en una xarxa molt perillosa de la prostitució i aprofita així per descriure l’entorn i les vivències que es viuen en aquell món. La història que ella conta és des de el punt de vista professional perquè és llicenciada en violència de gènere i ha fet un gran estudi sobre el tema.

“Realmente estamos cambiando la sociedad a través de internet. Las redes sociales son un motor educacional para la generación posterior a la mía brutal. Es importante que intentemos manejarlas bien y mandar un mensaje positivo desde la igualdad de género y el feminismo”, afirma la escritora.

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *