Lluitem per a la igualtat

Art feminista

Totes tenen un don. Poden utilitzar les seves habilitats artistíques per fer cara al masclisme i aconseguir un món millor per les dones. Elles es senten lliures reflexant el seu missatge amb forma de dibuix, fotografia o poema.

Lara Lars

Aquesta artista gallega sap fer ús de l’expressió artística a través dels seus collages, trobaràs dones dels anys 50 i 60 comvertides en heorïnes. Les retracta en tamany XL, subjectant platillos volants o prenguent el sol en mig de Gran Vía. Darrere de la seva estètica retro s’amaga el missatge de que ja és hora que la dona s’empoderi.

Rocío Salazar

L’artista sevillana es va fer famosa per la seva sèrie d’il·lustracions Y si no me depilo más. El seu llibre Mentiras para ser una mujer de verdad l’ha fet una de les il·lustradores feministes més reconegudes del nostre país.

Lola Vendetta

Es tracta d’una il·lustradora de Barcelona és una fanàtica dels còmics. Lola Vendetta de Raquel Riva Rossy. Aquest personatge va néixer el 2014 per la necessitat d’expressar el sentiment que tenia l’autora cap a les injustícies en contra de les dones.

Ana Juan

Artista que va rebre el premi nacional de la il·lustració al 2010, les seves obres són conegudes internacionalment. És defensora dels drets de la dona i a cop de llapis i de dibuixar ha parlat de la violació o del feminicidi.

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *